FotoIntroBen Majoor is geboren in Naarden-vesting. Zijn vader had daar een schoenmakerij en Ben heeft op jonge leeftijd de passie van het vak schoen herstellen hier opgedaan. In 1995 hakte Ben de knoop door, na omzwervingen in de schoenmakerij branche, en besloot om zijn eigen zaak op te zetten. Voorhout was de perfecte locatie. Een echte ouderwetse schoenmakerij die nog vakmanschap biedt en dat ook wil uitstralen.

Ben is heel kritisch en kwaliteitsgericht. Daarom maakt hij alleen maar gebruik van topmaterialen. Je kunt dan denken aan kuipgelooid zoolleder wat dus heel duurzaam is en ook de beste rubbersoorten. Alle onderhoudsproducten zijn van 100% natuurlijke materialen gemaakt; niets wordt chemisch samengesteld als dat niet nodig is. Alles wat de natuur heeft wordt door Ben gebruikt.

"Het repareren van spullen geeft mij veel voldoening. Ze noemen dat ook wel liefde voor het vak."  Ben is het type “recht voor zijn raap” en “ik weet waar ik het over heb”. Dat geeft Ben iets speciaals en voor wie hem beter kent, iets autentieks.