We gaan verhuizen!

Lieve mensen,

verhuizenNa jarenlang in de mooie omgeving van Voorhout onze schoenmakerij te hebben gerund, hebben wij toch besloten te gaan verhuizen.

We vertrekken naar het Groningse Blijham. Daar hebben we een prachtig huisje gevonden met daarachter een mooie ruimte waar we opnieuw gaan beginnen met een schoenmakerij.

Voor u als klant houdt dat in, dat de zaak in Voorhout per 20 december 2022 zal gaan sluiten. Bent u ons dan als schoenmaker kwijt?

Nee hoor. Zoals gezegd gaan we verder in Blijham. We gaan een systeem opzetten waarbij u uw schoenen, tassen enz.  naar ons kunt  opsturen.

Wij doen dan de gewenste reparaties en werkzaamheden en sturen u alles weer netjes retour. Kortom, wel uit het oog, maar niet uit het zicht.

Hoe we dat precies gaan doen, vertellen we binnenkort op de website. Dat zal ergens medio maart 2023 gaan worden. Daar vind u dan ook de nodige gegevens om het opsturen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Natuurlijk kijken we naar de kosten en ons streven is om de verzendkosten tot een minimum of zelfs gratis te laten verlopen.Blijham

Blijf ons dus volgen en wilt u een kijkje nemen waar we naar toe gaan, klik dan op het kaartje hiernaast. En kom gerust eens langs. Wel zo gezellig.

Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen in ons vakmanchap en we hopen u toch als klant (op afstand) te mogen behouden. Wat kwaliteit blijft!

schoenveter